Preloader

Sweeth Tooth

1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui
  Comprova el mapa amb les zones de repartiment: Zones d'enviament
  Comprova el mapa amb les zones de repartiment: Zones d'enviament
Title Image

Qui som

Glas és un somni familiar. Tot va començar a Lleida el 1948. Des de llavors, repartim felicitat en forma de gelats allà on anem.

pioners

Pioners

Elaborem artesanalment gelats des dels nostres orígens però ens reinventem quan cal utilitzant l'última tecnología.

seguretat alimentària

Seguretat alimentària

El més important per aconseguir un producte de qualitat és seguir estrictament les mesures de seguretat alimentària.

Artesania

Som artesans

La nostra forma d’entendre l’elaboració artesanal dels gelats, és el que ens fa únics

restauració

Restauració

Els gelats i postres per a la restauració són els orígens de la nostra empresa i continuem elaborant el millor producte per als nostres clients.

Compromís total

Compromís total

Generar sensacions de plaer és el nostre objectiu. Treballem amb les millors matèries primeres i de proximitat.

productes únics

Productes únics

Des del primer pastís gelat d'Espanya fins a la inigualable ``Naranja Tropical``, som especialistes a crear productes únics.

Els nostres productes

Alimentació Gelats Glas

Alimentació

Ens agrada generar sensacions de plaer amb els nostres gelats allà on siguis. Per això, oferim una àmplia gamma de gelats per gaudir a casa.

Impuls Gelats Glas

Impuls

Què seria de l'estiu sense gelats? Hem creat una gran varietat de gelats per gaudir del bon temps: gelats de pal, cons, infantils...

pastís gelat restauració

Restauració

Tot va començar venent gelats a diversos restaurants. Després de +70 anys ens segueix apassionant servir els nostres gelats en establiments de restauració.

 1. gelateria orxateria Josep Casane Gelats Glas

  Els nostres inicis

  L'any 1948 Josep M. Casañé Barberá funda una gelateria-orxateria. Veient que té gran èxit i que alguns hostalers li demanen producte, munten un petit obrador i comencen a repartir alguns gelats per la ciutat.

 2. primer pastís gelat Espanya Gelats Glas

  Inventem el primer pastís gelat d'Espanya

  El fundador Josep M. Casañé i el seu nebot, Jaume Casañé i Bellet, en un moment de pura creativitat pensen...Per què no fem un pastís gelat? I així, van inventar un producte únic. El primer pastís gelat d'Espanya.

 3. invent naranja Tropical Gelats Glas

  Neix la nostra estrella!

  Els dos emprenedors tornen a sorprendre creant un producte diferent i exclusiu que encara segueix sent la insígnia de l'empresa: la ``Taronja Tropical``. La bategen amb aquest nom per la seva forma i color. Encara que ni té gust de taronja ni cap gust tropical. Es tracta de gelat mantecado (fet artesanalment) , amb dos closques d'hòstia rodones i de color taronja.

 4. primer camió gelats glas

  L'empresa creix: Nova nau i camió propi

  Uns anys més tard convenç l'actual propietari Jaume Casañé i Bellet (el seu nebot) perquè s'associï amb ell en l'activitat d'elaboració de gelats. Cap a l'any 1960 formen J. Casañé S.A. I adquireixen una nau nova i es situen als afores de la ciutat instal·lant unes càmeres de congelació. També adquireixen el primer camió per a la distribució.

 5. parada gelats 1970 fira Tremp

  Primeres fires amb degustació

  El negoci va anar creixent juntament amb l'interès del públic pels gelats. Les fires, com aquest aquesta de la foto realitzada a principis dels anys 70 a Tremp, servien per apropar a la població la nostra passió pels deliciosos gelats.

 6. nova fàbrica Gelats Glas

  Construcció de la fàbrica actual

  El creixement de l'empresa va fer necessari el trasllat a una nova fàbrica l'any 2000. Aquesta moderna nau ha permès produir amb nova maquinària, amb possibilitat de desenvolupar nous productes i sense deixar la producció artesanal. Aquest canvi fa possible poder produir la gran varietat de referències actuals i estar preparats per a futurs reptes amb un volum molt més gran. Tot això, sense oblidar l'objectiu final que és la creació d'un producte molt artesà i d'alta qualitat com ens reconeixen tots els que ens coneixeu.