Preloader

Sweeth Tooth

1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem qui
  Comprova el mapa amb les zones de repartiment: Zones d'enviament
  Comprova el mapa amb les zones de repartiment: Zones d'enviament
Title Image

Condicions de venda

  1. Termini de lliurament:

Els enviaments trigaran aproximadament entre 2 – 5 dies laborables. J. Casañé, SA (Empresa propietària de la marca Glas) gestionarà el repartiment de les comandes un cop confirmat el pagament per part de client.

  1. Cobertura i Despeses d’enviament:

Els enviaments només seran possible en les àrees definides en l’apartat “Zones de Repartiment”, i per a compres amb import a partir de 30 €. Pel imports inferiors el cost del transport serà de 2,5 €.

Consulti aquí les zones d’enviament per a comandes online.

Per a zones fora del nostre àmbit de repartiment podeu consultar per mail a oficina@gelatsglas.com o per telèfon al 973 260 700.

  1. Condicions d’enviament:

Els enviaments es realitzen mitjançant la logística de l’empresa en dies laborables. Mai en diumenges ni dies festius.

S’entén com enviament el lliurament dels articles en l’adreça de lliurament especificada pel client durant el procés de realització de la comanda, limitant-se com a zones de lliurament les dalt indicades.

J.Casañé, SA lliurarà les comandes al servei de transport en un termini màxim de 48 hores. L’empresa no es responsabilitza de les possibles demores de lliurament causades pel servei de transports.

Protocol de missatges: un cop rebut i aprovat la seva comanda, es procedirà a la seva preparació. La seva compra s’empaqueta en envasos de cartró que protegeixen el producte perquè tots els articles et arribin en perfectes condicions i amb les màximes garanties de qualitat.

En el cas que l’adreça d’entrega sigui diferent a l’adreça de facturació, J.Casañé SA demana incloure totes les dades com el telèfon de contacte, adreça, e-mail del receptor, etc a l’apartat ADREÇA D’ENTREGA per facilitar al transportitsta la seva localització per al lliurament.

Normalment el transportista es dirigeix ​​a l’adreça facilitada per al lliurament el dia de ruta d’aquella zona, però de no trobar a ningú en aquesta adreça, recorrerà al correu electrònic o telèfon facilitat pel comprador. En el cas de no poder entregar es valorarà una nova data que en el cas de rutes setmanals serà la setmana següent.

  1. Forma de Pagament:

Les formes de pagament acceptades per J.Casañé, SA seran les pròpies de la passarel·la de pagament de la plataforma de venda, a través d’una targeta de crèdit, dèbit.

Totes les dades bancàries romanen secrets entre el client i el banc, sense ser en cap cas coneguts ni emmagatzemats per J.Casañé, SA

  1. Devolucions i incidències

No s’admetran devolucions de producte un cop recepcionats pel client.

Si per error de J.Casañé, SA el comprador rep un producte diferent al sol·licitat, preguem ens contacteu per substituir-lo pel correcte o abonar-lo sense despeses addicionals de transport: oficina@gelatsglas.com.

En el cas de qualsevol altra incidència, li agrairem contacti amb nosaltres via email a info@gelatsglas.com o per telèfon al 973 260 700 per gestionar-ho directament.

  1. Impostos:

Els preus inclouen en tots els casos l’Impost sobre el valor afegit (IVA), però cap altre impost, taxa, aranzel o recàrrec.

  1. Preus:

Els productes es vendran a el preu que s’indica, sent vigent el que es recull en el moment de la confirmació de la comanda per part de client.

  1. Validesa:

J.Casañé, SA es reserva el dret a modificar preus, articles, ofertes i altres condicions comercials sense previ avís.

  1. Drets de propietat

Totes les il·lustracions, nom de la botiga i fotos de la botiga i els productes estan protegits per la llei de propietat intel·lectual. Qualsevol mal ús pot ser perseguit legalment.